/ FOTO: KCCG
01/11/2022 u 14:54 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

KCCG donirano arhitektonsko idejno rješenje za rekonstrukciju stare zgrade Onkologije

Vrijednost donacije, odnosno, idejnog rješenja, iznosi blizu 23.000 eura

 Arhitektonski biro  donirao je Kliničkom centru Crne Gorearhitektonsko idejno rješenje za potrebe dogradnje i nadogradnje stare zgrade Onkologije. U ime arhitektonskog biroa gospodin Veselin - Bato Radulović uručio je direktorici KCCG  Ljiljani Radulović idejno rješenje (tehničku dokumentaciju).

 - Projektom je previđena dogradnja i nadogradnja prostora stare zgrade Onkologije za potrebe proširenja Centra za hematologiju. Objekat obuhvata suteren, prizemlje i sprat što ukupno iznosi 2710m2 novopredviđenog prostora koji će obezbijediti hematološkim pacijentima bolje i bezbjednije uslove liječenja a zaposlenima bolje uslove za rad. Vrijednost donacije, odnosno, idejnog rješenja, iznosi blizu 23.000 eura- navode u saopštenju.

  Prilikom primopredaje projekta direktorka Radulović je zahvalila, ne samo na ovoj, već i svim dosadašnjim donacijama i podršci koju je naša ustanovala nesebično imala od ING Investa i gospodina Radulovća lično.

          -   U to ime ona je uručila zahvalnicu Arhitektonskom birou kao i gospodinu Raduloviću lično, uvjerena da će njegov primjet slijediti sve komanije i pojedinci koji su u mogućnosti da podrže razvojne projekte KCCG-a kao najreferentniju zdrvastvenu ustanovu u zemlji. Gospodin Radulović je sa ponosom podsjetio na do sada uspješno realizovane projekte između naše dvije istitucije na zadovoljstvo naših pacijenata i zaposlenih. Osim osnovne djelatnosti kojom se bavi ova firma, posebno je istakao filatropski rad i naglasio da će tako biti i ubuduće- navode u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 18:21