/ фото: ЦРБЦ
20/10/2021 u 10:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Компанија ЦРБЦ донирала смјештајни контејнер Дому здравља Подгорица

Из Дома здравља Подгорица захвалили су компанији ЦРБЦ на брзој реакцији и спремности да помогну.

Компанија ЦРБЦ донирала је недавно смјештајни контејнер подгоричком Дому здравља, који се користи за потребе Цовид центра за дјецу. 

Из Дома здравља Подгорица захвалили су компанији ЦРБЦ на брзој реакцији и спремности да помогну. 

- Оваквим гестом показали сте да је друштвено одговорно пословање једна од карактеристика ваше компаније и да се жеља да помогнете заједници, у овом случају дјеци у Цовид центру, може реализовати добром вољом у веома кратком року. У овом објекту лабораторијски техничари могу несметано да обављају узорковање и тестирање на коронавирус, а одвајањем лабораторијског дијела од љекарских прегледа значајно је унапријеђен процес рада у Цовид центру за дјецу, који се налази у насељу Толоши- казао је Данило Јокић, директор Дома здравља Подгорица. 

image
фото: ЦРБЦ

Из компаније ЦРБЦ поручили су да им је драго што су и на овај начин, након донација у новцу и заштитној опреми прошле године и недавне донације још два оваква контејнера Институту за јавно здравље, помогли здравствени систем у борби против пандемије коронавируса. 

- Захвални смо свим здравственим радницима који се већ скоро двије године боре са пандемијом. И ми им можемо помоћи у тој борби, како кроз донације, тако и одговорним понашањем и поштовањем мјера и препорука. Захваљујући Дому здравља Подгорица, крајем маја вакцинано је око 400 запослених компаније ЦРБЦ, а договорили смо и вакцинацију трећом дозом вакцине у скором периоду- саопштено је из ЦРБЦ-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:03