Kovač obišao gradilišta / Ministarstvo pravde
26/07/2023 u 13:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kovač obišao gradilišta u kompleksu Uprave za izvršenje krivičnih sankcija

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija radno će angažovati zatvorenike za izradu mobilijara, što predstavlja značajan korak u pravcu razvijanja individualnog osjećaja odgovornosti i podstiče reintegraciju lica na izdržavanju kazne u društvo, navode iz Ministarstva pravde

Ministar pravde Marko Kovač, sa saradnicima, obišao je danas gradilište četiri nova objekta u kompleksu Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, Specijalne zdravstvene ustanove, Prijavnice, Multifunkicionalnog objekta i Zatvora otvorenog tipa, saopšteno je iz kabineta ministra.

- Dana 7.3.2023. godine, polaganjem kamena temeljca, ozvaničen je početak izgradnje četiri nova objekta, a radovi se odvijaju predviđenom dinamikom. Menadžment Uprave za izvršenje krivičnih sankcija je ovom prilikom upoznao ministra pravde o otpočinjanju radova ugradnje solarnih panela na postojećim objektima u Upravi, čime će se unaprijediti ekonomska i ekološka održivost objekata - naveli su iz Ministarstva pravde.

Takođe, na osnovu ranije zaključenog Memoranduma o saradnji, Uprava za izvršenje krivičnih sankcija i Opština Danilovgrad su potpisale Odluku o izradi mobilijara za parkove navedene Opštine.

- Uprava za izvršenje krivičnih sankcija radno će angažovati zatvorenike za izradu mobilijara, što predstavlja značajan korak u pravcu razvijanja individualnog osjećaja odgovornosti i podstiče reintegraciju lica na izdržavanju kazne u društvo - navode iz Ministarstva pravde.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 03:04