мобилна апликација / -фото: МКИ
21/04/2022 u 13:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Креирана мобилна апликациjа у циљу пружања информациjа учесницима у саобраћаjу

Мобилна апликациjа jе доступна за платформе Андроид и иОС а исту jе могуће преузети на Гугл Плеј Стори-у иОС Апп Сторе-у - казали су из МКИ.

Све информациjе о проходности путева, метеролошким условима значаjним за одвиjање саобраћаjа, о обавези употребе зимске опреме, обуставе саобраћаjа на мjестима гдjе се врши реконструкциjа или изводе други радови, циjени горива, циjени путарине, међународним возачким дозволама као и стању саобраћаjа на граничним прелазима, грађани могу добити код Ауто-мото савеза Црне Горе, са коjим Министрарство капиталних инвестициjа има закључен Уговор за пружање предметних услуга, саопштено је из МКИ.

- Сходно уговорним обавезама АМСЦГ jе креирао мобилну апликациjу са циљем омогућавања лакшег и бржег приступа потребним информациjама. Мобилна апликациjа jе доступна за платформе Андроид и иОС а исту jе могуће преузети на Гоогле Плеј Стори-у иОС Апп Сторе-у - казали су из МКИ.

Они додају да Ауто-мото савез Црне Горе такође пружа учесницима у саобраћаjу техничку помоћ на jавним путевима, коjа подразумиjева пружање услуге помоћи на путу, отклањања мањих кварова и наjмање jедног бесплатног шлепања возила до првог сервиса или радионице ради отклањања кварова за сва возила регистрована у Црноj Гори и за страна моторна возила у складу са обавезама из међународних уговора (ФИА).

- Све информациjе за пружање услуга службе помоћи-информисања на jавним путевима у Црноj Гори, поред апликациjе, могу се добити позивом на броj 19807 или на саjту Ауто-мото савеза Црне Горе, а за непоступање овог лица за наведене услуге, примjедбе и жалбе могу се упутити на адресу Министарства капиталних инвестициjа имејл Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. или предаjом на архиви овог Министарства, адреса Булевар Св.Петра Цетињског 81 000 Подгорица - закључили су из МКИ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:07