Здравко Кривокапић / -Здравко Кривокапић
21/11/2021 u 18:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Кривокапић честитао Дан општине: Будва је град неупитних љепота, богатства, просперитета и шанси

- Наше друштво налази се у реформском замаху и од пресудне је важности очувати консензуалност и дух заједништва, како би што прије постали органски и неодвојиви дио европске перспективе - наводи у честитци

Предсједник Владе Здравко Кривокапић честитао је грађанима и руководству општине Будва,  Дан општине, 22. новембар.

 - Посебно данас смо дужни да се присјетимо како је скупо плаћена наша слобода и како смо у обавези да одговрно и савјесно приступамо свим благодатима које нам је управо она учинила доступним. Будва је град неупитних љепота,  богатства, потенцијала, отворености, древних знаменитости, просперитета и шанси. Наше друштво налази се у реформском замаху и од  пресудне је важности очувати консензуалност и дух заједништва, како би што прије постали органски и неодвојиви дио европске перспективе - наводи у честитци.

Како наводи, пред изазовом су да  инфраструктурно оснажимо и обогате средиште наше обале, али и пред дужношћу да сваки каменчић његовог садржаја, који су изглавили вишегодишњи таласи неодговорности и небриге, препороде и врате у мозаик непроцјењиве вриједности, како би га у сјају оставили генерацијама које долазе.

 - Поздрављам вас у жељи да и у будућности, вјековима доказани, медитерански космополитизам и спремност да дочекате, чујете и пригрлите друго и другачије, притом чувајући и његујући своје, наслијеђено, локално и домицилно, остану предности које Будву и цијелу Црну Гору воде ка просперитету и благостању - наводи се у честитки премијера.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 11:50