/ Фото: Бар на длану
20/07/2021 u 10:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лепосавић атракција на турниру: Бивши министар носио мајицу са ликом Ђоковића

За бившег министра била је резервисана капитенска трака који је на турниру потврдио да је фудбалска класа вјечна

Доскорашњи министар правде Црне Горе Владимир Лепосавић био је главна атракција на хуманитарном турниру у Бару под називом "За наше старе", а Лепосавићева футсал екипа носила је мајице са ликом Новака Ђоковића, пише Бар на длану. 

image
Фото: Бар на длану

За Лепосавића је била резервисана капитенска трака који је на турниру потврдио да је фудбалска класа вјечна, али да су минуле године правничке борбе за одбрану светиња учиниле своје на плану физичке кондиције због чега је изостала игра „у два правца“. 

image
Фото: Бар на длану

Министар је плијенио пажњу публике, пошто је носио мајицу са ликом најбољег тенисера свих времена и бројем 20 који подсјећа на број освојених гренд слемова прослављеног Србина.

Лепосавићу је у нападу „Новака Ђоковића“ друштво правио својевремено један од најбољих нападача прве лиге СР Југославије Милош Kолаковић, некада прве звијезде ОФK Београда, Ајнтрахта, Арминије, Дебрецина и нишког Радничког. 

Смијењени министар се након турнира огласио и на друштвеним мрежама, гдје је казао да се на турниру лијепо дружио и да осјећа радост због подршке хуманитарној акцији за Жене Бара и Исламску заједницу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 17:53