LOV, ILUSTRACIJA / - FOTO: UNSPLASH
26/10/2024 u 20:54 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Lovci da se uzdrže sjutra od odlaska u lov

U koordinaciji Uprave policije i Uprave za gazdovanje šumama i lovištima dogovoreno je da se svi lovci uzdrže od odlaska u lov u nedjelju jer bi to olakšalo pripadnicima Uprave policije u traganju za Alijom Balijagićem, osumnjičenim za ubistvo dvoje mještana sela Sokolac u Bijelom Polju.

Poručuju da će u slučaju dodatnih potreba nadležni organi traziti pomoć.

Podsjetimo, iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima apelovali su na lovačka udruženja da pomognu Upravi policije u pronalaženju Alije Balijagića, osumnjičenog za ubistvo dvoje mještana sela Sokolac u Bijelom Polju.

- Uprava za gazdovanje šumama i lovištima upućuje molbu svim lovcima i lovačkim udruženjima da sjutrašnji lovni dan budu maksimalno posvećeni i da pomognu Upravi policije i prijave im svaku potencijalnu sumnju ili trag koji bi mogli dovesti do hvatanja počinioca krivičnog djela u Vranješkoj dolini i procesuiranja istog - naveli su ranije u saopštenju.

Vojska Crne Gore angažovana u akciji potrage za osumnjičenim za dvostruko ubistvo

Kako su kazali, imajući u vidu njihovo odlično poznavanje terena i prostora gdje bi se neko mogao sakriti na terenu, apeluju na lovačka udruženja da pruže maksimalnu podršku u pronalaženju odbjeglog počinioca krivičnog djela, ukoliko do sjutra ne bude pronađen.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. oktobar 2024 20:55