ANDRIJA MANDIĆ / - FOTO: SKUPšTINA
07/10/2024 u 16:39 h
Marija TomićMarija Tomić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mandić čestitao Dan Vojske: Želim vam uspješnu budućnost u obavljanju svih vaših važnih zadataka

Poštovani pripadnici Vojske Crne Gore, povodom Dana Vojske Crne Gore, 7. oktobra, upućujem vam iskrene čestitke u ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime, saopštio je Andrija Mandić.

Kako je kazao, vaša posvećenost i profesionalizam predstavljaju stubove mira i stabilnosti naše zemlje. Vojska Crne Gore, kao važan garant sigurnosti, kako kroz svoju bogatu istoriju, tako i danas, ima izuzetno važnu ulogu u zaštiti državnih interesa.

- Vaše zalaganje u okviru međunarodnih misija i doprinos stabilnosti na globalnom nivou pokazuje da ste dostojni ambasadori naše zemlje - istrakao je Mandić.

On je poručio kako su mir, sigurnost i stabilnost temelji razvoja svakog društva, a vaša uloga u njihovom očuvanju je od neprocjenjive važnosti. Crna Gora je danas bezbjedno mjesto za život, a vaš profesionalan pristup i privrženost zajedničkim vrijednostima su od ključne važnosti.

- Uvjeren sam da ćete i u narednim godinama nastaviti da pružate značajan doprinos očuvanju mira i stabilnosti u našoj zemlji, uz nastavak profesionalnog razvoja i unapređenja sposobnosti naše vojske. Još jednom vam čestitam Dan Vojske Crne Gore i želim vam uspješnu budućnost u obavljanju svih vaših važnih zadataka - navodi se u čestitki Mandića.

Čestitke povodom Dan Vojske

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. oktobar 2024 16:39