Јелена Боровинић Бојовић / - SASAMATIC
29/08/2021 u 15:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Министарство СД-у: Кад бринете о здрављу, мислите ли на Храповића који прима двије и по хиљаде еура

За случај да сте информисани, израчунајте шта све један грађанин мјесечно не може да добије јер држава мора да намири несносну халапљивост ваших некадашњих функционера, наводе у саопштењу

Из Министарства здравља реаговали су на саопштеље СД-а поводом навода о одласку доктора и платама.

-Ни метар квадратни болнице. Љекари деградирани до нивоа савјетника, а медицински кадар на рубу егзистенције. То је постигнућне тродеценијске владавине оних који су се грађани ослободили прије годину, па је непристојно када ти исти сада неуморно наводно раде на побољшању здравственог система типкајући по тастатури. То је свакако више него ли до прошле године. Напредујете-наводе из Министарства здравља.

Питају: "Шта сте радили 30 година, Црна Гора зна, али ево и одговора на питање шта Социјалдемократе које су дале бившег министра здравља, раде сад: 

-Кенан Храповић и даље живи на грбачи грађана. Двије и по хиљаде еура мјесечно за посљедњих годину. Не радећи ништа - за годину је “зарадио” стан који је, захваљујући Вашој политици, мисаона именица већем дијелу Црне Горе.Господине Борис Мугоша, распитајте се и за остале колеге, па лично извијестите комплетну јавност. За случај да сте информисани, а био би Вам манир, израчунајте шта све један грађанин мјесечно не може да добије јер држава мора да намири несносну халапљивост ваших некадашњих функционера- наводе у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:24