Sa dodjele nagrada / - ISPITNI CENTAR
28/03/2024 u 11:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nagrade za Ispitni centar sa Međunarodnog sajma obrazovanja

Ispitni centar bio je učesnik 19. Međunarodnog sajma obrazovanja "Putokazi", koji se održao u periodu u Novom Sadu.

Sajam obrazovanja promoviše oko 300 profila obrazovnih institucija iz Srbije i inostranstva.

Sajam obrazovanja "Putokazi" zauzeo je visoko mjesto među događajima koji su namijenjeni profesionalnoj orijentaciji učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola. Cilj Sajma jeste promocija "obrazovanja za sve" i afirmacija cjeloživotnog obrazovanja.

Ispitni centar osvojio je Diplomu sa Plaketom Novosadskog Sajma, Diplomu sa velikom zlatnom medaljom za uspješnu organizaciju seminara, savjetovanja i predavanja koji su od značaja za sprovođenje eksterne provjere znanja i Diplomu sa zlatnom medaljom za pripremu i organizaciju takmičenja učenika osnovnih i srednjih škola.

image

Diplome za Ispitni centar

- ISPITNI CENTAR

Ispitni centar predstavljale su Milena Dragović, savjetnica za upravljanje kvalitetom, međunarodnu saradnju i projekte i Milena Soprenić, savjetnica za pravne poslove.

U sajmskom predstavljanju učestvovale su predškolske ustanove, osnovne škole, srednje škole i fakulteti, saopšteno je iz Ispitnog centra.

Ova ustanova predstavila je svoj Izvještaj o radu, Program rada za 2024. godinu, Izvještaj o Olimpijadama za 2023. godinu, proces realizacije Državnog takmičenja, kao i novine u procesu eksterne provjere znanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 21:00