Нова српска демократија / - НСД
09/01/2022 u 14:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

НСД: АЕМ и Влада иду антисрпским стазама Мила Ђукановића

У тренутку када су грађанима на располагању стотине канала и када имаjу прилику да бираjу шта хоће да гледаjу, невjероватно звучи податак да се забрањуjе емитовање jедне ТВ, а посебно да се излази у сусрет онима коjи су знали на наjбруталниjи начин да увриjеде читаве народе, наводи се у саопштењу НСД

Одлука АЕМ да казни Хепи ТВ jе класично кажњавање медиjа на политичкоj основи и покушаj укидања основних слобода, што jе показатељ немоћи и ништа друго. У тренутку када су грађанима на располагању стотине канала и када имаjу прилику да бираjу шта хоће да гледаjу, невjероватно звучи податак да се забрањуjе емитовање jедне телевизиjе, а посебно да се излази у сусрет онима коjи су знали на наjбруталниjи начин да увриjеде читаве народе, наводи се у саопштењу Нове српске демократиjе.

- Српски медиjи су годинама били на удару црногорског режима, а ова одлука, уз мноштво других, нам говори да jе те "обичаjе" преузела и влада Здравка Кривокапића. Посебно треба имати у виду да jе АЕМ само jош jедна од агенциjа коjе су остале непромиjењене и коjе под контролом држе кадрови ДПС одани монтенегринскоj, антисрпскоj идеологиjи. 

Свjедоци смо да су поjедини медиjи у ЦГ у континуитету пласирали мржњу и наjстрашниjе увреде на рачун српског народа и СПЦ, али jе АЕМ ћутао и свjесно толерисао фашизам и шовинизам. Не видимо да jе, напримjер, санкционисана Градска ТВ из Подгорице, на коjоj су се окупили броjни познати антисрби и са коjе се врло често емитуjе мржња према Србима. За АЕМ, владу ЦГ и неко министарство коjе покрива извjесна Срзентић,  антисрпство очигледно ниjе проблем - пише у саопштењу.

Из Нове се питају да ли се овим, такође, шаље порука да су проблем политички садржаjи, jутарњи програми, да смета што се нека емисиjа зове "Ћирилица", а на примjер, ниjе проблем што су отворени канали са порнографиjом или када се у ударним терминима врши стална промоциjа хомосексуализма. 

- Сви имамо право да гледамо оно што хоћемо и што плаћамо, а плаћамо да гледамо и Хепи ТВ, и сви имамо право да узмемо даљински управљач у руке и одаберемо коjи ћемо канал да укључимо. То се зове слобода избора, а она jе у овом случаjу укинута од стране остатака ДПС у АЕМ и уз подршку Владе ЦГ, коjа више и не криjе да, уз све остало, иде антисрпским стазама Мила Ђукановића - саопштили су из НСД.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 13:54