фото: НВО Спас / - фото: НВО Спас
28/11/2021 u 11:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

НВО Спас: Кривокапић да удоми пса Лија

Предлажу му да удоме пса Лија, који лута једним подгоричким насељем и сналази се тако што својом љупкошћу добија остатке хране од породица

Невладина организација за заштиту животиња Спас понудила је премијеру Здравку Кривокапићу да удоми пса Лија.

 - Обраћамо Вам се у нади да ћете се одазвати нашој кампањи Владин љубимац и показати разумијевање за бездомне и напуштене животиње. Позивамо Вас да као предсједник Владе а заједно са осталим члановима Влада Црне Горе дате свој допринос у промоцији удомљавања бездомних и нерасних паса и мачака - апелују они.

Предлажу му да удоме пса Лија, који лута једним подгоричким насељем и сналази се тако што својом љупкошћу добија остатке хране од породица.

 - Слаже се са псима и мачкама, а редовно дјецу из насеља прати на путу од куће до школе, и назад. Његовим удомљењем добијате вјерног пријатеља. Такође Вас позивамо да заједно са осталим члановима Владе одговорите на допис који смо, заједно са неколико других НВО, упутили у марту и у ком предлажемо рјешења за неке од проблема са којима се организације свакодневно суочавају у настојању да учине животе бездомних животиња бољим - закључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 10:25