Ministarstvo rada i socijalnog staranja / - ARHIVA
07/07/2024 u 16:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Osnovan Direktorat za socijalni dijalog i kolektivno pregovaranje

Ministarstvo rada i socijalnog staranja u cilju jačanja socijalnog dijaloga, poštujući princip tripartitnog pregovaranja i donošenja odluka zasnovanih na konstruktivnom dijalogu, osnovalo je Direktorat za socijalni dijalog i kolektivno pregovaranje.

Iz Ministarstva je saopšteno da, imajuću u vidu da je socijalni dijalog jedan od ključnih segmenata koje treba jačati, što je prepoznato i kroz pregovaračko poglavlje 19 - Socijalna politika i zapošljavanje a kojim koordinira ovaj organ, otvorili su dvije e-mail adrese za direktan kontakt socijalnih partnera.

E-mail adrese otvorene kako bi obezbijedili bolju komunikaciju i transparentnost u radu su Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

- Takođe, pored e-mail adresa, u narednim danima Ministarstvo će obezbijediti i telefonsku liniju za socijalne partnere, sve u cilju postizanja što boljeg socijalnog dijaloga, kako bi ubuduće donosili odluke na zadovoljstvo svih građana - navodi se u saopštenju.

Ministarstvo rada i socijalnog staranja: Nezaposleni građani moći će na Zavod da se prijave elektronskim putem

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. oktobar 2024 22:12