Stefan Velimirović / - STEFAN VELIMIROVIć
29/12/2021 u 18:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Помозимо Стефану: Младом Подгоричанину потребна трансплантација бубрега

- Замолио бих све хумане људе, људе добре воље, да ми помогну како бих био у могућности да обавим заказани преглед уочи саме трансплатације - написао је он

Двадесетогодишњи Подгоричанин Стефан Велимировић (20), којем је неопходна трансплантација бубрега и који је већ четири године на дијализама, замолио је данас  све људе добре воље за помоћ.

 - Приморан сам да се овим путем свим добрим људима обратим за помоћ. Наиме, већ четири године сам подвргнут дијализама три пута седмично, уз дијагнозу неопходне трансплантације бубрега. Истакао бих да живим са мајком, која је такође дужи временски период подвгрнута дијализама, и тетком која је готово у потпуности слијепа - написао је он у молби,

Уз помоћ хуманих људи који су ми помогли успио је, како додаје, издејствовати заказану пред-трансплантацију на клиници у Бјелорусији(Минск), која је заказана за 24.  јануар  у одговору доктора Олега Калацхика.

 - Замолио бих све хумане људе, људе добре воље, да ми помогну како бих био у могућности да обавим заказани преглед уочи саме трансплатације. Уз наведено прилажем сву пратећу документацију. Ваше мало, мени значи много, ваше мало, мени значи нови живот, живот без дијализа и проблема са којима се свакодневно суочавам. Унапријед захвалан свим добрим људима који се одазову на мој апел за помоћ - поручио је он.

Новац се може уплатити на жиро рачун његове мајке Олге Велимировић у ЦКБ банци 510000000202505776

Контакт телефон: 067 673 304

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 01:43