Nall grupa / -NALL GRUPA
22/06/2024 u 11:56 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Proslava 15. "NALLIJADE": Zaposleni nagrađeni sa po 10.000€ za 20 godina rada

Zaposlenima koji su obilježili jubilej od 20 godina rada, uručeno je po 10.000 eura, kao znak zahvalnosti i priznanja za njihov doprinos razvoju NALL grupe.

Ovog 8. juna na proslavi XV NALLIJADE,  pomjerene su granice profesionalizma, timskog duha i uspjeha u crnogorskom svijetu preduzetništva.

Zaposlenima koji su obilježili 20 godina rada: Milici Pavićević, Vesni Čolić, Dijani Šćekić, Bojanu Durkoviću, Valentini Popović, Suzani Petrović i Petru Mugoši uručena je jubilarna nagrada od 10.000 eura, kao znak zahvalnosti i priznanja za njihov doprinos razvoju NALL grupe.

image

Nall grupa

-NALL GRUPA

Dok je svoju nagradu od 10.000 eura predsjednik NALL grupe  Jovan Lekić donirao Dječijem domu „Mladost“ u Bijeloj i fondaciji Budi Human iz Podgorice. Donacije su primili direktorica doma Marela Savić i izvršni direktor fondacije Goran Jovanović.

image

Nall grupa

-NALL GRUPA

Višedecenijski lider - NALL grupa, proslavila je svoju jubilarnu 15. NALLIJADU, team building koji se u čast Dana nezavisnosti Crne Gore održava petnaestu godinu za redom. Program dvodnevnih sportskih igara, druženja i rekreacije u Hotel resortu Ruža Vjetrova, organizuje se i u čast svih zaposlenih i njihovih porodica.

To je ujedno i bila prilika da se podijele jubilarne nagrade za 20 godina rada i iskaže zahvalnost poslodavca prema svojim zaposlenima.

image

Nall grupa

-NALL GRUPA

Tokom dana, održana su različita sportska takmičenja, animacije za djecu, karaoke i drugi zabavni programi za šta su uručene medelje i diplome najboljim sportistima.

Sastavni dio manifestacije su i dodjele jubilarne plakete zaposlenima kojima je ovo bila deseta NALLIJADA, povodom čega su dobili porodični vaučer za boravak u Hotel Resortu Ruža Vjetrova.

NALLIJADA je takođe bila prilika da se proslave jubileji rada zaposlenih sa 15 godina staža, uz tradicionalni poklon – ručni sat sa posvetom.

Nagrade i priznanja im je uručila Jelena Popović, marketing menadžer i PR NALL grupe.

image

Nall grupa

-NALL GRUPA

Nakon cjelodnevnih aktivnosti i svečane dodjele nagrada, tokom noći upriličena je veličanstvena proslava uz domaće i regionalne muzičke zvijezde – grupu Perper, Gocu Tržan i gošću iznenađenja, Jadranku Barjaktarović.

Ovi trenuci svjedoče koliko poslodavac može izaći iz okvira odnosa nadređeni-zaposleni i slaviti timski duh i liderstvo, koje vodi u pravcu najboljeg poslodavca i najboljeg tima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 13:53