Протест испред болнице у Мељинама / - фото: Јадраннови.ме
15/01/2022 u 13:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Протест испред болнице у Мељинама: Болница не смије бити затворена!

Ако треба сваког дана да излазимо и да митингујемо, тражимо за нашу болницу јер ова болница је здравље овог града, поручују са протеста

Више стотина грађана окупило се испред болнице у Мељинама како би пружили подршку запосленима, али прије свега послали јасну поруку - Болница не смије бити затворена!

- Ако треба сваког дана да излазимо и да митингујемо, тражимо за нашу болницу јер ова болница је здравље овог града. Да би током љета дошли до которске болнице треба нам три сата вожње, за то вријеме десетине живота може да се изгуби - порука је са протеста, преноси Радио Јадран.

У болници сматрају да се мора размишљати како ће се довести кадар.

- У условима пандемије смо имали 19 хиљада прегледа на хирушком кабинету, то вам све говори. Све је у рукама грађана, локалне власти, Владе, министарства здравља, Фонда. Драго ми је да сте у овом броју ту. Свједоци сте да и поред оваквих услова нико никада није враћен са врата ове болнице. Ми смо до сада упозоравали а увијек добијали обећања. Мислим да је сада вријеме за конкретне потезе. Ви сте снага и ми смо снага, све полази од нас! -  поручила је данас докторица Кривокапић, хирург.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:12