/ фото: Министарство здравља
13/05/2021 u 13:11 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рајзинг Рајнке и Боровинић Бојовић: Држављана САД-а желе да љетују у Црној Гори

Америчка амбасадорка је похвалила напоре које здравствене власти спроводе у циљу успјешног и ефикасног сузбијања епидемије

Црногорски здравствени систем успјешно спроводи масовну вакцинацију против вируса корона, а епидемиолошки параметри показују веома повољан тренд, саопштено је из Министасртва тдравља. Изгледи за туристичку сезону и долазак туриста из Сједињених Америчких Држава значајно побољшани, закључено је током састанка министарке здравља, Јелене Боровинић Бојовић и америчке амбасадорке у Црној Гори, Џуди Рајзинг Рајке.

- Веома цијенимо интересовање Ваших држављана да бораве у нашој земљи током туристичке сезоне. Желим да знате да смо се потрудили да сваки сегмент здравствене припремљености од уласка, преко боравка, па до самог одласка туриста, буде прецизно испраћен- казала је Боровинић Бојовић.

Америчка амбасадорка је похвалила напоре које здравствене власти спроводе у циљу успјешног и ефикасног сузбијања епидемије.

- Желим да Вас подсјетим да је 2019. године Црну Гору посјетило око 80 000 америчких држављана. Све то што радите представља охрабрење за нас и наше држављане да буду гости у Вашој прелијепој земљи- поручила је амбасадорка Рајнке.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 09:10