/ Фото: Ж.Б.
05/10/2021 u 08:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Саобраћај без ванредних ограничења

На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње

У већем дијелу Црне Горе саобраћа се без ванредних ограничења, саопштено је из Ауто мото савеза. Возачи се савјетују да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима.

На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње. На магистралном путу М-5 Рожаје-Шпиљани саобраћај је због минирања обустављен од осам до 11, од 13 сати и 30 минута до 16 сати и 30 минута и од 21 до 24 сата. Ван тих термина саобраћај је регулисан семафорском сигнализацијом.

На магистралном путу М-6 дионица Михаиловица-Пљевља саобраћај је обустављен од девет до 13 сати. На регионалном путу Р-3 дионица Пљевља-Метаљка саобраћај је обустављен од 12 до 16 сати.

Због изградње магистралног пута Цетиње - Никшић, саобраћај на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаја не дужих од 15 минута.

Саобраћај на регионалном путу Р-13 од Тузи Лјеворијечких до Матешева биће обустављен од десет до 14 сати због санације.

На магистралном путу М-3 Даниловград – Подгорица због реконструкције се саобраћа једном траком наизмјенично на мјестима радова, а могући су краћи застоји, не дужи од 15 минута. Због радова на магистралном путу М-4, дионица Подгорица-Тузи, затворена је једна трака булевара.

На путевима Пљевља-Ђурђевића Тара-Жабљак-Шавник, Пљевља-Градац-Шула и Ђурђевића Тара-Мојковац, саобраћај је због асфалтирања промијењен са двосмјерног на једносмјерни од седам до 19 сати.

На дионици Плужине-Сељани магистралног пута М-3 Шћепан Поље-Никшић, промијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни.

На првој дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен је пролаз за вријеме радова. Пролаз је једино дозвољен возилима која посједују пропусницу компаније ЦРБЦ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

28. novembar 2021 09:23