foto: Savjet muslimanskog naroda / - SAVJET MUSLIMANSKOG NARODA
15/06/2022 u 16:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Савјет муслиманског народа: Уништан тек постављени билборд у Петњици

- Од надлежних органа очекујемо да што хитније открије и адекватно казни починиоце - наводе они

Под окриљем ноћи, како то обично кукавице и раде, неко је, у Петњици исцијепао тек постављени билборд Савјета муслиманског народа Црне Горе поводом националног Дана Муслимана наше земље, наводе из ове организације.

- Овим чином, појединац или група починилаца покушала је да исцијепа историју Црне Горе у коју су Муслимани дубоко уткани , јер и датум којим се обиљежава национални Дан Муслимана везан је за Црну Гору и муслимански народ. Али, у томе неђе успјети , јер сваким даном све више јачамо. Ми се не стидимо своје историје, свог поријекла, свог језика и своје Црне Горе.  Ми тудје нећемо , али ово своје сто нас веже за Црну Гору нећемо дати - наглашавају они.

Из Савјета муслиманског народа наовде да догађај који се десио само је потврда да су национални Муслимани у Црној Гори жестоко угрожена категорија становништва наше земље.

 - Ко ће да нас брани ? Власт у којој нема нити једног представника нашег народа, Скупштина у којој , барем колико ми знамо такодје нема нити једног аутохтоног представника Муслиманског народа. Потрудићемо се свим демократским средствима да се заштитимо сами ,а билборд који је исцијепан обновићемо опет и подсјетити на 20. јун када је Црна Гора добила првог домицилног реиса у Краљевини Црна Гора. Од надлежних органа очекујемо да што хитније открије и адекватно казни починиоце - наводе они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 09:29