/ Дамир Шеховић
20/08/2021 u 22:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шеховић: Карикатуру од епидемиолошких мјера Секулић да објасни грађанима, а не мени

Најбоља потврда апсурности донешених мјера је чињеница да је вас запало да их браните. Или што би Његош рекао: “Јанко брани Владислва мртва, што га брани кад га не одбрани”,закључио је Шеховић

Посланик СД-а Дамир Шеховић реаговао је на наводе генералног директора Директората за дигитално здравље Александра Секулића који је казао да Шеховић шири лажи и застрашује грађане.

- Умјесто што демантује нешто што нијесам ни саопштио, господин Секулић би требао да објасни грађанима ову “карикатуру од епидемиолошких мјера”, захваљујући којима имамо најлошије епидемиолошке параметре у Европи! Зато Секулића и незнавену неспособну Владу коју представља позивам да нашој јавности објасни који је то вајни “експерт” смислио “генијалну” мјеру којом је обавезао наше држављане да морају обезбиједити ПЦР тест или потврду о вакцинацији уколико желе да се врате у сопствену државу (осим ако долазе из Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине, Албаније, Косова и Сјеверне Македоније), док истовремено држављани Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине, Албаније, Косова и Сјеверне Македоније у Црну Гору улазе БЕЗУСЛОВНО, тј. без било какве контроле и надзора, односно без икаквог папира?! - навео је Шеховић.

Питао је гдје је ту логика директора "измишљеног директората?!".

- Најбоља потврда апсурности донешених мјера је чињеница да је вас запало да их браните. Боље да се нијесте ни јављали. Или што би Његош рекао: “Јанко брани Владислва мртва, што га брани кад га не одбрани”!- закључио је Шеховић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:44