Тамара Срзентић / - Гов.ме
22/08/2021 u 20:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Срзентић осудила нападе на екипу ТВ Вијести и Тамару Никчевић

Министарка Срзентић позива све грађанке и грађане да поштују слободу говора и омогуће представницима медија слободан рад, без обзира да ли су сагласни са уређивачком политиком медија за које они извјештавају

Министарка јавне управе, дигиталног друштва и медија, Тамара Срзентић, оштро осуђује напад на екипу Телевизије Вијести који се данас догодио на Цетињу приликом извршавања радног задатка. Такође, оштро осуђује и вријеђање новинарке Тамаре Никчевић у Рисну. Она позива све грађанке и грађане да поштују слободу говора и омогуће представницима медија слободан рад, без обзира да ли су сагласни са уређивачком политиком медија за које они извјештавају.

- Одговор државе на вербалне и физичке нападе на представнике и представнице медија мора бити брз, а починиоци морају бити оштро санкционисани. У комуникацији са надлежним органима информисана сам да су покренути процеси расвјетљавања данашњих немилих догађаја. Слобода медија је највећи императив и приоритет ове Владе и сви новинари, новинарке и медијски радници имају пуну подршку да извјештавају о свим темама од значаја за грађане и даљи развој Црне Горе – оцијенила је министарка Срзентић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 08:53