Ученици одушевили креативношћу / - ССШ Иван Ускоковић
03/10/2021 u 23:43 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ССШ „Иван Ускоковић” добила награду за најкреативнији наступ на Сајму књига

Оваj саjам jе идеална прилика да се наша установа на прави начин представи будућим ученицима, поручила је вд директорице ове школе, Соња Дабетић

На XV Међународном подгоричком саjму књига и образовања, коjи jе одржан од 27.09. до 03.10.2021. године, међу излагачима jе била и JУ Средња стручна школа „Иван Ускоковић”. На штанду коjи jе за ову прилику постављен, ученици и наставници ове васпитно образовне установе су радозналим посjетиоцима на занимљив начин презентовали образовне програме заступљене школи, из области машинства и саобраћаjа.

image

Посебно признање за ССШ Иван Ускоковић

- ССШ Иван Ускоковић
image

ВД директорице Соња Дабетић

- ССШ Иван Ускоковић

Тако су посjетиоци, осим штампаног материjала (каталога занимања, постера и флаjера), на лицу мjеста могли да виде како тече процес програмирања и пуштања у рад савременог мехатроничког „мини построjења”. Исто тако, имали су прилику и да упознаjу и актуелног првака државе у роботици, коjи се храбро „шетао” по штанду.

Представници школе су 29. септембра уприличили и jедночасовну презентациjу JУ ССШ „Иван Ускоковић” на главноj бини Саjма, на коjоj су ученици упознали присутне са своjим будућим занимањима, након чега услиjедио jе богат културноумjетнички програм.

image

Соња Дабетић

- ССШ Иван Ускоковић

На свечаном затварању Саjма, уприличена jе додjела награда наjуспjешниjим учесницима, а JУ ССШ „Иван Ускоковић” jе награђена за наjкреативниjи и наjинвентивниjи наступ.

ВД директорице Соња Дабетић jе истакла да је школа на овом престижном Међународном саjму књига и образовања добила признање за креативни, инвентивни наступ што доказуjе да школа напредуjе у сваком погледу.

image

ССШ Иван Ускоковић представила своје смјерове

- ССШ Иван Ускоковић

– Чињеница jе да смо и jедина школа коjа оспособљава кадар за потребе ПТТ и Жељезнице, како у редовном школовању,тако и кроз образовање одраслих. Њихове потребе су у овом моменту ургентне те се надам да ће и наше Министарство имати слуха за ове смjерове као и неке коjе имамо у плану и што се тиче машинства. Такође треба напоменути и нове смjерове попут аутомехантронике, а посебно механтронике за коjе имамо нову савремену опрему. У том циљу ћемо све учинити да наша школа добиjе реноме коjи заслужуjе. Оваj саjам jе идеална прилика да се наша установа на прави начин представи будућим ученицима – поручила је Дабетић.

image

Представници школе

- ССШ Иван Ускоковић
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 19:25