/ - PHOTO BY ANUSHA BARWA ON UNSPLASH
28/11/2023 u 14:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

TO Bar: Novac za vatromet preusmjeriće na park za ljubimce

Kako navode u TO Bar, prethodnih nekoliko dana u javnosti je prisutna diskusija oko vatrometa i pitanja stresa koji kućni ljubimci doživljavaju tokom raznih manifestacija

U Turističkoj organizaciji Bar istakli su da će novac namijenjen za vatromet tokom predstojećih praznika, preusmjeriti za projekat izgradnje parka za ljubimce.

Kako navode u TO Bar, prethodnih nekoliko dana u javnosti je prisutna diskusija oko vatrometa i pitanja stresa koji kućni ljubimci doživljavaju tokom raznih manifestacija.

- Duboko uvažavamo činjenicu da je predložena dopuna dnevnog reda na predstojećoj sjednici Skupštini opštine Bar u formi odluke kojom bi se navedena sredstva drugačije potrošila. Imajući u vidu da moramo voditi računa da nijedan događaj nema nikakav negativan kontekst vezano za spektakularni novogodišnji program koji se priprema, donijeli smo odluku da se pomenuta sredstva drugačije potroše. Na ovaj način spremljena sredstva će biti usmjerena za izradu projektne dokumentacije vezana za otvaranje prvog parka za ljubimce u našem gradu- navode u TO Bar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 10:04