фото: ДАН / - фото: ДАН
12/12/2021 u 14:31 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У акцији хуманитарног фонда из Бијелог Поља обезбијеђена тона брашна за сиромашне

Донатори су из Шведске, Њемачке и Бијелог Поља

Редовним хуманитарним активностима подстичемо многе људе да пруже руку помоћи онима којима је најпотребнија, каже Нусрет Еровић, потпредсједник Хуманитарног фонда "Хилал" чије је сједиште у Бијелом Пољу.

Овог пута сиромашним породицама на сјеверу Црне Горе подијелиће тону брашна.

 - Донатори су из Шведске, Њемачке и Бијелог Поља. Неизмјерно смо им захвални. Знају да пруже руку помоћи, онима којима је у овом тренутку најнеопходнија. Ово брашно отићи ће у праве руке - каже, између осталог, он.

Додаје да настављају припреме за велику акцију помоћи породицама из Пљеваља, Бијелог Поља, Берана, Петњице и Пријепоља.

 - Донација од хиљаду килограма брашна, али и у новцу, биће адекватна саставна компонента за помоћ породицама из поменутих градова. Вриједним радом активиста фондација "Хемиас" и "Хилал", настојимо покрити терен и помоћи што више породица. Велико хвала дугујемо свим дародавцима који своју помоћ донирају кроз канале доброчинства "Хилала" и "Хемиаса". Резултатима са терена показујемо колико је битно што смо сви заједно ту, поправљајући социјалну ситуацију сиромашних, болесних, студената, самохраних родитеља, као и фамилија из удаљених сеоских подручја. Надамо се да ћемо у будућности правити један врло снажан концепт хуманитарног дјеловања кроз исламске постулате доброчинства - поручио је, између осталог, Еровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 13:21