Славко Тадић / - Ж. Шапјурић
15/08/2021 u 22:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Никшићу пожари активни већ 25 дана

Сви пожари су и даље активни па Служба заштите и спашавања апелује на грађане да се чувају и на вријеме пријаве нове пожаре који су учестали и за које се основано сумња да су намјерно подметнути

Славко Тадић, вд начелник Службе за заштиту и спашавање Никшић каће да је 25-ти дан од када су активни пожари у овој општини, био вепома драматичан.

- Ватрогасци-спасиоци су уз огромну помоћ мјештана и организованих грађана  као и уз немјерљиву помоћ из ваздуха Авиохелихоптерске јединице и ВЦГ буквално у последњим тренутцима спасавали куће из ватрених загрљаја. У Кленку су спасене куће Орбовића, Лучића, Перишића, Пејовића, у Почековићма куће Шекарића, у Срни до Гардашевића и Стевовића, у Трепцима куће Ђапића и Пејовића, у Броћанцу куће Вујовића, Николића и Гардашевића. У Подвршу куће Килибарда. Наше екипе су даноночно на терену и чине све што је у нашој моћи - каже Тадић.

Сви пожари су и даље активни па Служба заштите и спашавања апелује на грађане да се чувају и на вријеме пријаве нове пожаре који су учестали и за које се основано сумња да су намјерно подметнути.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 23:28