/ - илустрација фото УП
26/08/2021 u 20:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УП: Jачање односа са колегама из Турске значаjно за црногорску полициjу

Нарочито имаjући у виду искуство коjе турска полициjа има у одговору на изазове нарушавања jавног реда и мира у већем обиму, као и обезбjеђивање jавних окупљања високог ризика, додали су из Управе полициjе

Jачање добрих односа са колегама из Турске од великог jе значаjа за црногорску полициjу, саопштено jе након потписивања Меморандума о разумиjевању о едукациjи, обуци и испоруци донациjе између црногорске и турске полициjе.

– Нарочито имаjући у виду искуство коjе турска полициjа има у одговору на изазове нарушавања jавног реда и мира у већем обиму, као и обезбjеђивање jавних окупљања високог ризика – додали су из Управе полициjе, јавља агенција Мина.

Меморандум су, како jе саопштено, потписали помоћник директора Управе полициjе Милош Ракоњац и савjетник жандармериjе Министарства унутрашњих послова Републике Турске, пуковник Özgür Kılıç.

– Заjеднички jе констатована одлична сарадња двиjе полициjе, те jе истакнута важност овог документа коjи ће представљати основу за планирану сарадњу –закључуjе се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:00