/ - фото: ПРИНТСКРИН
08/10/2021 u 12:19 h
Marija Palibrk, Marija TomićMarija Palibrk, Marija Tomić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Погледајте како у пљеваљској болници грађани несметано иду у посјету зараженим пацијентима

Подсјећамо, у Црној Гори је по општинама највише активних случајева инфекцијом корона вирусом на 100 хиљада становника регистровано у Пљевљима

Према саопштењима надлежних институција Пљевља важе за град у Црној Гори којем је регистровано највише заражених корона вирусом на 100 хиљада становника. Међутим поставља се питање да ли је то довољна опомена за савјесно поступање. О томе говори снимак који су порталу Дана доставили читаоци, а за који тврде да представља кршење правила забране посјета за ковид пацијенте у Пљеваљској болници.

Овим поводом контактирали смо и директора Опште болнице у Пљевљима Сашу Грбовића.

Он jе у изјави за портал Дан казао да је снимано са стране гдје се налази пријемна ковид амбалунта. Према његовим ријечима унутар просторије се налази сто гдје се остављају ствари за пацијенте. Да ли је ријеч о неком спорадично насталом случају он то не може да тврди.

- На снимку се види плави мобилни контеjнер са спољашњом клима jединицом коjи jе амбуланта за прегледе, а зидана зграда са биjелим вратима и са натписом КОВИД ЦРВЕНА ЗОНА jе управо то - црвена зона ЦОВИД одjељења гдjе се лиjече Ковид пациjенти. Такође, поставља се питање: уколико jе то Ковид амбуланта као што тврде, зашто jе закључана? - питају се читаоци?

Читаоци који су нам послали снимак се питају ако jе на снимку пациjент, зашто jе без пратње медицинског особља коjе га уводи и зашто носи кесу са храном и личним стварима? 

Подсјећамо, у Црној Гори је по општинама највише активних случајева инфекцијом корона вирусом на 100 хиљада становника регистровано у Пљевљима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 18:51