Вишњић / Фото: Фејсбук
22/07/2021 u 13:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Вишњић: Прије разјешења сам одустала од функције, поштеније је било Братићки да је саопштила истину

Моји неистомишљеници су покушали да ме дискредитују као личност, а министарка је насјела на те нецивилизоване реакције, каже учитељица из Бара

Учитељица из Бара Рада Вишњић тврди да је прије разрјешења дужности в.д. директорице ОШ „Југославија“ у Бару, одустала од те функције, преноси Радио Бар. 

Она истиче да је у понедељак, 19. јула добила рјешење да је именована за  в.д. директора Основне школе “Југославија” у којој је добила, како каже, нерегуларан отказ, што ће се на Суду доказати.

- Kако је политичка јавност бурно реаговала, јер сам декларисана као национална Српкиња, па су ме опет покушали неистомишљеници дискредитовати као личност, по устаљеном обичају и како је моја министарка насјела на све те нецивилизоване реакције и најавила разрјешење истога дана, ја сам сјутрадан, у уторак обавијестила Министарство преко њених људи, да одустајем од потписивања рјешења због притиска који је извршен на моју личност и обавијестила моју секретарицу школе да нећу преузету функцију и да не желим то радно мјесто. Тако мислим да је било поштеније да је моја министарка саопштила јавности истину, него што је ћутала о томе и данас послала поштом моје разрјешење- наводи се у саопштењу које потписује Вишњић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

18. septembar 2021 09:10