/ Фото: Архива
22/11/2021 u 17:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Запослени на аеродрому у Тивту изнијели пакете и торбу без одобрења

Аеродроми Црне Горе поднијели пријаве против троје запослених и покренули дисциплински поступак против директора тог Аеродрома

Аеродроми Црне Горе поднијели су кривичну пријаву против троје запослених на Аеродрому Тиват и покренули дисциплински поступак против директора тог Аеродрома, шефа безбједности и службеника.

Како се наводи у саопштењу, они су без одобрења, на службени излаз Административне зграде, 17. новембра изнијели два пакета већих габарита и путну торбу са непознатом унутрашњом садржином. 

- Претходно, по налогу извршног директора Горана Јандреоског и његовог замјеника Петра Радуловића, а у консултацији са Одбором директора, покренута је интерна истрага, током које су од актера тог догађаја узете изјаве.  Упркос томе што су запослени који су 17. новембра, без знања надређених, било чије сагласности и неовлашћено, изњели нама непознате предмете, изјавили да су у пакетима и торби биле личне ствари бившег шефа безбједности, очекујемо да полиција утврди пуну истину, како би били сигурни да АЦГ нијесу оштећени ни за један цент, или било који документ- наводи се у саопштењу. 

Према њиховим ријечима, одлука о покретању дисциплинског поступка покренута је данас, првог радног дана након повратка Јандреоског и Радуловића са службеног пута из Брисела.

- АЦГ не прејудицира ничију кривицу, али ћемо истрајати у откривању истине - да ли је било који наш службеник оваквим поступцима починио било које кривично ђело и евентуално нанио штету АЦГ- пише у саопштењу. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 13:23