Završena akcija Udruženja Roditelji / - UDRUžENJE RODITELJI
28/05/2024 u 10:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Završena humanitarna akcija Udruženja roditelja: Za polumatursko veče opremljeno 31 dijete

Završena je humanitarna akcija Zajedno za polumaturante koju je Udruženje Roditelji pokrenulo početkom aprila, kako bi pomogli porodicama da opreme djecu za proslavu svečane noći.

U akciju su se uključila 34 butika, fizersko-kozmetička salona, radionice nakita i pojedinci, koji su obezbijedili da se za polumatursko veče spremi 31 dijete iz Podgorice.

Udruženje Roditelji, u  okviru projekta “Podrži me da naučim“ koje podržava Ministarstvo ljudskih i manjinskih prava, od januara pruža kontinuiranu mentorsku podršku djeci završnih razreda u dijelu pripreme za polaganje eksternih polumaturskih ispita. 

- Ova akcija je još jedan način da ih osnažimo i podstaknemo da nastave obrazovanje, i prenesemo poruku da je obrazovanje temelj ulaganja i da sva djeca u toj  oblasti moraju imate jednake mogućnosti i šanse - poručuje Marko Vujisić iz Udruženja Roditelji.

Uči i igraj: Djeca se družila i igrala fudbal sa mladim crnogorskim reprezentativcima

Akciju Zajedno za polumaturante su pomogli su brojni butici garderobe i obuće, ali i modni kreatori Lazar Ilić, Boris Ćalić, Nada Kadović Koljenšić i Ivana Murišić. Da djevojčice budu lijepo našminkane i sa modernim frizurama pobrinuli su se kozmetički i frizerski saloni, kao i nekoliko pojedinaca koji su željeli ostati anonimni. 

Osim njih, više građana i građanki podržalo je ovu humanitarnu akciju, ali su željeli da ostanu anonimni.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. jul 2024 12:16