Милан Кнежевић / Дан
13/05/2021 u 10:33 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Кнежевић: Бајрам афирмише универзалне људске вриједности

Баjрам, као велики духовни празник Ислама знак jе побjеде свих мирољубивих начела грађанске Црне Горе, у коjоj jе увиjек било и биће мjеста за све вjере и народе, што чини залогу мирне и просперитетне будућности земље, поручио је предсједник ДНП-а

Предсjедник ДНП-а, Милан Кнежевић, честитао је реису Исламске заjеднице у Црноj Гори, ефендиjи Рифату Феjзићу, духовном вођству, Мешихату, као и свим припадницима исламске вjероисповиjести Рамазански Бајрам.

Кнежевић истиче да оваj празник, након искушења духа и тиjела, изнова афирмише универзалне људске вриjедности и поруке, подржаваjући мултиконфесионалну хармониjу и грађански суживот у Црноj Гори.

– Баjрам, као велики духовни празник Ислама знак jе побjеде свих мирољубивих начела грађанске Црне Горе, у коjоj jе увиjек било и биће мjеста за све вjере и народе, што чини залогу мирне и просперитетне будућности земље – казао је Кнежевић.

Кнежевић истиче значаj Баjрама и као породичног празника, коjим се афирмишу темељне породичне вриjедности, као основ сваког цивилизованог друштва, напретка и бољитка за народ Црне Горе и све људе добре воље и намjере.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 07:50