Ђорђе Балашевић / Интернет, Гугл
08/05/2021 u 19:03 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подгорица добија парк посвећен Ђорђу Балашевићу

Иван Вуковић најавио да радници Зеленила вриједно раде да град изгледа љепше

У Подгорици ће у уторак 11. маја бити отворен нови парк у непосредној близини Булевара Михаила Лалића, који је посвећен недавно преминулом Ђорђу Балашевићу.

То је данас саопштио градоначелник подгорице Иван Вуковић. 

Како је казао, радници предузећа Зеленило приводе крају радове, тако да ће овај дио града изгледати много љепше.

Вуковић је данас обишао завршне радове на Булевару Михаила Лалића, наводећи да је једна од најважнијих саобраћајница након дуго времена коначно добила потпуно нови изглед.

image

Булевар Михаила Лалића

ПГ Биро

Подсјетио је да је градска управа на почетку године поставила себи за циљ санацију свих важних градских саобраћајница током ове године.

- Након великог посла који је одрађен на Булевару Ивана Црнојевића наше колеге из Путева приводе крају и радове на једној од најважнијих саобраћајница у граду - Булевару Михаила Лалића, на потезу од Булевара Џорџа Вашингтона до насеља Толоши. Укупна дужина је 1.300 метара, а вриједност ове фазе пројекта је око 400.000 еура - истакао је Вуковић.

image

Булевар Михаила Лалића

ПГ Биро

Навео је да ће радови након завршетка прве фазе, бити настављени улицом СKОЈ-а, Партизанским путем, све до излетишта Мареза, те да ће у наредних неколико седмица ова саобраћајница добити ново лице.

- Упоредо са тим Путеви су започели и темељну санацију Улице Гоце Делчева, једне од најважнијих улица, не само на Ибричевини, него и у Маслинама у цјелини у дужини 700 метара - нагласио је Вуковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 13:07