/ Суви путеви
08/05/2021 u 08:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Суви путеви и добра видљивост

Из АМСЦГ су упозорили на учестале ситниjе одроне на дионицама коjе пролазе кроз усjеке и возачима савjетовали опрезну вожњу и поштовање правила саобраћаjа

У Црноj Гори jутрос се саобраћа по сувим путевима и уз добру видљивост, саопштено jе из Ауто–мото савеза (АМСЦГ).

Из АМСЦГ су упозорили на учестале ситниjе одроне на дионицама коjе пролазе кроз усjеке и возачима савjетовали опрезну вожњу и поштовање правила саобраћаjа.

Саобраћаj на путу Михаиловица – Пљевља биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати због реконструкциjе те саобраћаjнице. Саобраћаj на путу Рожаjе – Шпиљани данас ће бити обустављен од девет до 15 сати због реконструкциjе саобраћаjнице, а осталим данима од осам до 11 и од 13 сати и 30 минута до 16 сати и 30 минута. На путу Пљевља – Метаљка саобраћаj ће због реконструкциjе, за све врсте возила, бити обустављен од девет девет до 11 и од 14 до 16 сати. Због изградње магистралног пута Цетиње – Никшић, саобраћаj ће бити обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаjа не дужих од 15 минута.

Саобраћаj на путу Шћепан Поље – Никшић, на дионици Заборjе – Jасеново поље, промиjењен jе са двосмjерног на jедносмjерни. На магистралном путу Даниловград – Подгорица саобраћаj jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни, уз повремене прекиде не дуже од 15 минута. Због радова на стабилизациjи косине на магистралном путу Подгорица–Рибаревина, локациjа Краљево коло, од седам до 18 сати промjењен jе режим саобраћаjа са двосмjерног на jедносмjерни. Због измjештања дистрибутивног цjевовода на магистраћном путу М–11 Лепетане–Кртолска раскрсница у мjесту Тиват, биће промиjењен режим саобраћаjа са двосмjерног на jедносмjерни. Саобраћаj на магистралном путу М–1, на дионици Дебели Бриjег – Мељине, локалитет Топла, промиjењен jе са двосмjерног на jедносмjерни.

Због клизишта на путу Шћепан Поље – Фоча забрањен jе саобраћаj камионима, камионима са приколицом и шлеперима, а отежано саобраћаjу само путничка возила. Улазак и излазак из Црне Горе преко граничних прелаза обавља се свакодневно током 24 сата, осим преко прелаза Вуча на путу Рожаjе – Тутин и Метаљка на путу Пљевља – Чаjниче, коjи се обавља од седам до 19 сати.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 21:44