Дритан Абазовић / - фото: Скриншат, Јутјуб
12/10/2021 u 10:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: До 2025. у "Медитеран" ће бити уложено 13 милиона

Министар економског развоjа Jаков Милатовић рекао jе да се радуjе да ће Улцињ 2025. године имати хотел коjи ће спремно дочекати туриста са казегоризациjом од наjмање четири звjездиц

У хотелу "Медитеран", поред свих недаћа, нису извршене све обавезе како су планиране, али у добром духу и уз велики ангажман Министарства економског развоjа дошли смо до солуциjе коjу jе подржао инвеститор - да у оваj хотелски обjекат у наредне три године буде уложено 13 милиона еура и да се постоjећи капацитет издигну на ниво 4+ и 5 звjездица - саопштио jе потпредсjедник Владе Дритан Абазовић на конференциjи за медиjе поводом потписивања уговора са хотелом "Медитеран" у Улцињу.

На оваj начин шаљу поруку да су инвеститори добродошли у Црну Гору, казао је Абазовић.

Министар економског развоjа Jаков Милатовић рекао jе да се радуjе да ће Улцињ 2025. године имати хотел коjи ће спремно дочекати туриста са казегоризациjом од наjмање четири звjездице.

– То ће побољшати понуду Улциња, и дати имплус разговору између владе и инвеститора, да инвеститори реализуjу инвестициjе, а да влада учини оно што jе до ње–, рекао jе Милатовић.

Показали су, каже, на коjи се начин враћа повjерење у инвеститоре.

Иса Бећовић, инвеститор и директор "Becovic menagement group Chicago" рекао jе да као представник диjаспоре жели да врати новац у Улцињ, у средину у коjоj припадаjу, jер хотел Медитеран, како jе рекао, то заслужуjе.

– Захваљуjући напорима ресорног министарства успjели смо да превазиђемо све изазове коjи су били пред нама и да будемо у ситуациjи у коjоj смо, да реализуjемо ову инвестициjу. То jе изванредна порука за инвестироре да дођу у Црну Гору, а приjе свега мислим на град Улцињ – рекао jе Бећовић.

Боjан Ђаконовић, извршни директор ХТП –Улцињска ривиjера – рекао jе да jе задовољан потписивањем споразума.

– Пружа jе нова шанса инвеститору, задати су рокови до 2025. године, да се уложи 13 милиона еура, и надамо се да ће то тако бити – рекао jе Ђаконовић.

image

фото: ПРИНТСКРИН

- фото: ПРИНТСКРИН

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 01:45