Радуловић / Фото: Срђан Бољевић
26/11/2021 u 08:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Аеродроми ЦГ тврде: Радуловић је на мјесто замјеника директора дошао законски

Дио недобронамјерне јавности жали што су Аеродроми друго најуспјешније државно предузеће, тврди се у саопштењу

Из Аеродрома Црне Горе тврде да је Одбор директора тог предузећа законским процедурама именовао Петра Радуловића за замјеника извршног директора.

- Очигледно, дио недобронамјерне јавности жали што су Аеродроми Црне Горе, под тренутном управом Одбора директора, извршног директора и његовог замјеника, друго најуспјешније црногорско државно предузеће. За њихову бригу је и то што се актуелизују важне теме попут међународне сертификације оба аеродрома, ради се на омогућавању ноћног слијетања на тиватски аеродром, боли их и отварање нових авио линија ка Европи, а надамо се, и Русији, стварање евентуалних услова да Тиват буде, уз Париз и Милано, тек треће мјесто у Европи за авио такси дрон… У редовима оних који су разочарани одличним вијестима са Аеродрома Црне Горе ствара се нервоза па се блаћењем људи који су заслужни за досадашње резултате, а то је неспорно комплетан нови менаџмент, настоји скренути пажња са одличних резултата - наведено је у саопштењу.

Најавили су да ће ускоро бити још добрих вијести, како истичу "на срећу свих грађана Црне Горе".

- У међувремену, сугеришемо онима који се представљају као медији да прво провјере функције оних који им се на један начин представљају, а у стварности су сасвим друго - закључили су у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:32