Air Montenegro obilježava Međunarodni dan kabinskog osoblja / - FOTO: AIR MONTENEGRO
31/05/2024 u 13:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Air Montenegro obilježava Međunarodni dan kabinskog osoblja

Danas se obilježava Međunarodni dan kabinskog osoblja, a u nacionalnom avio-prevozniku Air Montenegru ističu njihovu ključnu ulogu u pružanju sigurnosti i bezbjednosti svakom putniku.

- Ovaj dan prilika je da iznova izrazimo zahvalnost izuzetnom radu i posvećenosti našeg kabinskog osoblja i istaknemo njihovu ulogu u osiguranju bezbjednosti i sigurnosti svih naših putnika.  Uloga kabinskog osoblja tokom godina podlijegala je značajnim promjenama, pa se suprotno uvreženom mitu da je ovaj posao glamurozan i lak, danas zahtjeva najviši nivo stučnost, fizičke i emocionalne spremnost, kao i sposobnost brzog reagovanja u kriznim situacijama - ističu iz kompanije.

Pored primarnog zadatka koji se odnosi na bezbjednost i sigurnost putnika, stjuardese i stjuardi Air Montenegra imaju važnu ulogu u promociji nacionalnog avio prevoznika i autentični su reprezenti države i našeg brenda, dodali su.

Međunarodni dan kabinskog osoblja prvi put obilježen je u Kanadi 2015. godine kada je tamošnji sindikat odlučio da oda počast stjuardesama i stjuardima. Od tada se ovaj dan obilježava u velikom broju zemalja slaveći njihov nemjerljiv doprinos u avijaciji.

Air Montenegro čestita praznik svim kolegama kabinskog osoblja, izražavajući im posebnu zahvalnost uz želju da godine koju su pred nama ispuni veliki broj mirnih i sigurnih letova. 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 19:32