/ - FOTO: OPšTINA BAR
20/07/2024 u 11:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bar: Raspisan tender za odabir izvođača prve faze radova na vrtiću vrijedan 3,3 miliona eura

Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za odabir izvođača za I fazu radova na objektu JPU,,Vukosava Ivanović Mašanović”, Bar, procijenjene vrijednosti 3.3 miliona eura.

- Tender se realizuje u okviru Memoranduma o saradnji na realizaciji prioritetnih infrastrukturnih projekata u oblasti obrazovne infrastrukture u opštini Bar koji su potpisali ministarka prosvjete, nauke i inovacija, prof. dr Anđela Jakšić-Stojanović i predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević- navodi se u saopštenju.

Cilj Memoranduma je zajednička realizacija prioritetnih infrastrukturnih projekata u oblasti obrazovanja na području Opštine Bar, čime će se značajno unaprijediti kvalitet školske infrastrukture i podići nivo kvaliteta obrazovanja.

- Projekti koji su obuhvaćeni Memorandumom, osim izgradnje novog vrtića na Topolici, podrazumijevaju i izradu idejnog arhitektonskog rješenja za novu barsku gimnaziju, kao i rekonstrukciju i dogradnju više osnovnih, srednjih škola i predškolskih ustanova u Baru i uređenje školskih dvorišta na čemu će se intenzivno raditi u narednom periodu- navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

04. septembar 2024 02:10