Ministar Damjanović na panelu sa slovenačkim privrednicima / - MIF
18/07/2022 u 21:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Damjanović: Obaveza je Vlade da kreira povoljniji biznis ambijent

Cijenimo zainteresovanost slovenačkih kompanija da investiraju u Crnu Goru, poručio ministar finansija na panelu sa Slovenačkim poslovnim klubom

Crnogorski ministar finansija Aleksandar Damjanović izjavio je u ponedjeljak uveče da je obaveza Vlade Crne Gore da dodatno radi na poboljšanju uslova za ulaganje i kreira povoljniji biznis ambijent, uz poštovanje zakona.

Damjanovič je govorio na panelu "Otvoreno sa ministrom finansija, mr Aleksandrom Damjanovićem”, upriličenom u saradnji Ambasade Republike Slovenije u Crnoj Gori i Slovenačkog poslovnog kluba. 

Na panelu je vođena diskusija sa slovenačkim privrednicima na teme značajne za poslovanje u Crnoj Gori.

Ministar je naglasio da cijeni zainteresovanost slovenačkih kompanija da investiraju u Crnu Goru i poručio da je obaveza Vlade da dodatno radi na poboljšanju uslova za ulaganje i kreira povoljniji biznis ambijent, uz poštovanje zakona.

Na skupu je diskutovano je  o konkretnim problemima sa kojima se suočavaju slovenačke kompanije na crnogorskom tržištu. Zvanično je saopšteno da je panel je bio i pogodna prilika da se podijele i uporedna rješenja sa evropskog područja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 01:32