/ фото: Ђорђе Цмиљанић
09/07/2021 u 15:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Кривокапић поздравио туристе: Црна Гора је отворена за све

Предсједник Владе казао је да су туристи, које је поздравио на Граничном прелазу Добраково, били задовољни, али помало изненађени, јер нису очекивали да ће их дочекати премијер

Црна Гора је отворена за све туристе, спремна да покаже своју гостољубивост поручио је премијер Здравко Кривокапић, који је данас посјетио Гранични прелаз Добраково, гдје се увјерио да све добро функционише, да се поштују процедуре и да нема дужих чекања. 

image
- фото: Ђорђе Цмиљанић

Предсједник Владе казао је да су туристи, које је поздравио на Граничном прелазу Добраково, били задовољни, али помало изненађени, јер нису очекивали да ће их дочекати премијер.

image
- фото: Ђорђе Цмиљанић

- Стварамо једну добру праксу, гдје желимо директним увидом у стање да дођемо до сазнања како све функционише, да ли има чекања, јер у овим врелим данима све нас највише нервира чекање. Добили смо увјерења да све протиче у најбољем реду, да се поштују процедуре, а да најдуже чекање није до сада прелазило 20 минута- рекао је Кривокапић.

image
- фото: Ђорђе Цмиљанић

Навео је да је у јуну ове године 24 одсто више путничких возила прешло гранични прелаз Добраково у односу на исти мјесец 2019. године.

image

фото: Ђорђе Цмиљанић

- фото: Ђорђе Цмиљанић

Премијер је додао да све службе раде синхронизовано, али да од 2011. године, када је гранични прелаз Добраково пуштен у рад, није много урађено.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 09:19