Чланови ОД Монтекарга посјетили радике / - Монтекарго
29/11/2021 u 09:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Менаџмент Монтекарга посјетио раднике у четири пословне jединице

Обављени су конструктивни разговори са радницима, гдjе су се лично могли увjерити са коjим се проблемима свакодневно суочаваjу, наводи се у саопштењу компаниjе

Представници менаџмента компаниjе Монтекарго посjетили су раднике у све четири пословне jединице - Никшић, Подгорица, Бар и Биjело Поље, са коjима су разговарали о њиховим проблемима.

Раднике су посjетили предсjедник Одбора директора Монтекцарга Мирослав Браjовић са члановима тог тиjела, Слободаном Ђукићем, Деjаном Конатаром, Маринком Медоjевићем, Веселином Ковачем и извршним директором Владимиром Божовићем.

„Обављени су конструктивни разговори са радницима, гдjе су се лично могли увjерити са коjим се проблемима свакодневно суочаваjу. Од радника се могло чути потраживање побољшања самих услова за рад и набавка заштитне одjеће и обуће“, наводи се у саопштењу компаниjе.

Такође, како су додали, сваки радник jе упознат са стањем у коjем се компаниjа налази, као и са бизнис планом за наредну годину, коjи ће изискивати велики рад, пожртвовање и професионализам свих запослених да би се у цjелости испоштовао.

„Ради се о потписаним уговорима и превозу различите робе коjа превазилази преко два милиона тона, са проjектованим транспортним приходом од око 12 милиона ЕУР“, прецизира се у саопштењу.

Сви су се сложили да без компактне сарадње свих запослених, а са наслиjеђеним лошим возним средствима, како вучним - локомотивама, тако и са вученим - вагонима, без куповине нових возних средстава или изнамљивања, без помоћи Министарства капиталних инвестициjа, па и саме Владе, све ово jе немогуће спровести у дjело.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 09:57