Министарство жели друштво једнаких шанси / - МФСС
24/07/2021 u 14:30 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Министарство финансија и социјалног старања: Позив предузетницима за социјалне бонове траје још данас

Ово jе jош jедан допринос укупним напорима Владе Црне Горе да у години социjалне правде смањи негативан утицаj изазван пандемиjом коронавируса на стандард грађана и уjедно одговор на повећање циjена основних животних намирница, наводе из овог министарства

Минситарство финансија и социјалног старања, позвало је све заинтересоване предузетнике, да се пријаве, обзиром да јавни позив за обезбjеђивање ваучера за трговину прехрамбених производа социjалних бонова траjе jош данас.

Из министарства подсjећају, да је Социjални бон нови проjекат Министарства финансиjа и социjалног старања.

– Намиjењен jе грађанима у стању социjалне потребе коjи ће у вриjедности од 30, 50 и 100 еура моћи да купе у маркету коjи изаберу, робу у тоj вриjедности. Поред великих ланаца маркета интересовање да буду партнери на овом проjекту исказале су и мале трговине, што нас посебно радуjе. Ово jе jош jедан допринос укупним напорима Владе Црне Горе да у години социjалне правде смањи негативан утицаj изазван пандемиjом коронавируса на стандард грађана и уjедно одговор на повећање циjена основних животних намирница – поручују из овог министарства. 

Из Министарства финансија наводе, да очекуjу да здруженим напорима свих релевантних друштвених актера и поjединаца, можемо постићи више и учинити да црногорско друштво буде друштво jеднаких шанси.

– Министарство ће у року од три дана од завршетка овог jавног позива, на интернет страници Министарства обjавити листу привредних друштава, односно предузетника коjи су испунили услове предвиђене овим jавним позивом. МФСС ће у року од осам дана од дана обjављивања Листе закључити уговоре са привредним друштвима, односно предузетницима коjи су испунили услове предвиђене овим позивом – закључују из Министарства.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

20. septembar 2021 21:37