ilustracija / - Srđan Boljević
03/06/2024 u 10:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

MSP uputilo poziv zainteresovanim kandidatima za članstvo u Odboru Direktora

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva je, u susret predstojećim Skupštinama akcionara u Željezničkom prevozu (ŽPCG) i Održavanju željezničkih voznih sredstava (OŽVS), u ime državnog kapitala, pozvalo sve zainteresovane kandidate za članstvo u Odboru direktora, da im pošalju svoj CV.

Iz Ministarstva su rekli da se CV šalje na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Javni poziv će biti otvoren do 7. juna, nakon čega će biti izvršen odabir najboljih kandidata.

- Pozivamo sve zainteresovane kandidate, koji putem članstva u odborima direktora svojim stručnim kvalifikacijama, dosadašnjim radnim iskustvom i referencama iz oblasti finansija mogu dati doprinos unapređenju poslovanja kompanija, da se prijave - navodi se u saopštenju.

Takođe, u Ministarstvu su rekli da očekuju da je kandidat spreman da interes privrednog društva u svakom momentu mandata stavi ispred ličnog, političkog ili bilo kojeg drugog interesa.

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva raspisuje javni poziv iz razloga što je nedavno završen otkup akcija manjinskih akcionara u oba društva, te stoga se vrši popuna po jednog mjesta u Odborima direktora oba društva.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. jun 2024 12:39