Веселин Пејовић, ESCR 2021 / -Унипром
12/12/2021 u 13:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пеjовић: Црногорска индустриjа добила jе потврду свог квалитета кроз ову награду

Ми смо поносни на име наше земље коjе се чуло на овоj церемониjи и резултате наше компаниjе, додао jе Пеjовић

Компаниjа Унипром добила jе синоћ престижну интернационалну награду за квалитет ESCR 2021 на свечаноj церемониjи коjа jе одржана у Дубаиjу, у хотелу Dusit Thani Dubai с пет звjездица. Награду jе примио власник компаниjе Веселин Пеjовић.

- Црногорска индустриjа добила jе потврду свог квалитета кроз ову награду коjа представља важан корак у препознатљивости Црне Горе као бизнис дестинациjе у коjоj послуjе компаниjа коjа  се на овоj церемониjи нашла у друштву наjвећих свjетских као што су BMW, Canadian airlines, United airlines и многи други - изjавио jе Веселин Пеjовић, власник компаниjе Унипром.

image

Веселин Пејовић, ESCR 2021

-Унипром

Награда за постизање квалитета ESRC 2021, чиjи jе домаћин Европско друштво за истраживање квалитета, одаjе признање организациjама, компаниjама, jавноj управи и поjединцима коjи су показали посебну преданост, подршку и напоре да подрже и унаприjеде постигнућа управљања квалитетом.

Програм додjеле награда за квалитет ESCR свеобухватно разматра инициjативе и стратегиjе коjе пословни челници спроводе у своjим компаниjама и организациjама;  препознаjу труд посебних и талентованих послодаваца и запослених те даjу мотивациjу за континуирани напредак.

- Ми смо поносни на име наше земље коjе се чуло на овоj церемониjи и резултате наше компаниjе. Добитницима честитам на наградама - додао jе Пеjовић.

А да ли jе у реду да читава међународна jавност препозна значаj ове компаниjе док jоj сопствени државници одузимаjу значаj нека буде етичко питање за рибаре људских душа коjима jе сваки вриjедан чоек аjкула.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:41