Почиње Подкаст подрум / - фото: ПКЦГ
26/10/2021 u 14:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ПКЦГ: Почиње Подрум подкаст

Колико jе Црна Гора повољан амбиjент за пословање, какве препреке су гости подкаста имали и како су их превазилазили, само су неке од тема коjе ће се обрађивати у наредних неколико седмица, казали су из ПКЦГ

Подкаст Подроом, коjи у партнерству са Привредном комором Црне Горе реализуjе ПроАцт Хуб, организациjа коjу чине три подгоричке фирме - Студио Пиксел, ПроАцт и НЛП Нетwорк, почиње у четвртак 28. октобра, саопштено jе из Привредне коморе. 

У првоj сезони ће се у оквиру десет епизода коjе ће бити доступне путем онлине платформи промовисати успjешне предузетничке приче из Црне Горе, са циљем да се на оваj начин ради на побољшавању перцепциjе и разбиjању митова о предузетништву, као и инспиришу и охрабре млади и жене да покрену своjе бизнисе, наводе у саопштењу. 

"Будући да jе подкаст савремена форма комуникациjе, коjа у посљедње вриjеме биљежи велику популарност и утицаj посебно међу младима, интенциjа jе да се управо на оваj начин приближимо тоj циљноj групи. Колико jе Црна Гора повољан амбиjент за пословање, какве препреке су гости подкаста имали и како су их превазилазили, као и како се носе са (не)успjехом - само су неке од тема коjе ће се обрађивати у наредних неколико седмица.

Кроз разговор са поjединцима коjи имаjу разнолике кариjерне и животне путеве, коjи се боре за своjе мjесто на домаћем и иностраном тржишту и коjи су успjели у своjим бизнисима упркос броjним изазовима, желимо да пошаљемо поруку да се могу стварати успjешне бизнис приче и код нас", наводе из ПКЦГ. 

Подкаст Подроом ће се у првоj сезони емитовати jедном седмично, сваког четвртка, на платформама Yоутубе, СоундЦлоуд, Аппле Подцастс и Гоогле Подцастс.

– Привредна комора Црне Горе, као и увиjек, препознаjе и подржава проjекте коjи доприносе промоциjи и развоjу предузетништва, посебно код младих и жена, због чега ћемо наставити да охрабруjемо инициjативе ПроАцт Хуб-а и сличних организациjа чиjи jе то циљ и мисиjа  – пише у саопштењу. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:21