/ фото: Срђа Бољевић
19/10/2021 u 11:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Плантак: Субвенцијом за карте кроз Созину Општина брине о потребама Црмничана

Општина Бар, на овај начин показала је још једном да ослушкује потребе свих својих грађана и истински се труди да их ријеши, навела је она

Невенка Плантак, одборница ДПС у СО Бар, саопштила је да ввијест да ће Општина Бар ребалансом буџета издвојити 50.000 еура за субвенције за куповину мјесечних карата за несметан пролазак кроз тунел Созина мјештанима мјесне заједнице Црмница, неизмјерно ју је обрадовала.

- Општина Бар, на овај начин показала је још једном да ослушкује потребе свих својих грађана и истински се труди да их ријеши. Мјештани Црмнице су морали, да због посла и других обавеза, свакога дана одвајају значајан дио својих прихода за пролазак кроз тунел Созина. Нарочито сада, када смо сви погођени усложњеном епидемијском ситуацијом, која је изазвала и својствену економску кризу, не само код нас, него и у свијету, трошак путарине кроз тунел Созина додатно је оптерећивао Црмничане и отежавао свакодневно функционисање великог броја људи са овог подручја-навела је она.

Локална управа, како истиче, на челу са предсједником Раичевићем, препознајући овај проблем, куповином мјесечних карата ће олакшати обављање радних и других обавеза многим домаћинствима из наше мјесне заједнице.

-Ми, Црмничани, надамо се да ће и друге институције, препознати ову проблематику и пружити руку помоћи, на начин како је то урадила Општина Бар, и предсједник Душан Раичевић- поручила је Плантак.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:21