Спајић и Мали / - Влада
03/08/2021 u 10:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Спајић и Мали о заjедничким економским проjектима Црне Горе и Србиjе

На састанку jе било риjечи и о инициjативи „Опен Балкан“ и о предностима коjе она доноси државама коjе су укључене у таj процес

Министар финансиjа и социjалног старања Црне Горе Милоjко Спаjић састао се данас са министром у Влади Републике Србиjе Синишом Малим, а на састанку jе било риjечи о економскоj сарадњи двиjе земље, за коjу jе оциjењено да jе добра, али и да постоjи простора за њен даљи напредак.

Министри су се сагласили да су имали веома конструктиван састанак, на коjем су разговарали и о економскоj ситуациjи у Европи и свиjету, с обзиром на пандемиjу корона вируса коjа има значаjан утицаj на свjетску економиjу.

На састанку jе било риjечи и о инициjативи „Опен Балкан“ и о предностима коjе она доноси државама коjе су укључене у таj процес.

Спаjић и Мали су разговарали о више потенциjалних заjедничких проjеката између Црне Горе и Србиjе, а у наредном периоду ће бити интензивиране активности како би се ти проjекти и реализовали.

Саговорници су закључили да постоjи доста потенциjала за економску сарадњу између двиjе државе и да се кроз ту сарадњу могу остварити броjни бенефити за привреду и грађане и Црне Горе и Србиjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

19. septembar 2021 04:10