/ - FOTO: SKRINšOT, INSTAGRAM
26/01/2023 u 14:38 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Damjanović u Beogradu: Ova Vlada je resetovala odnose sa Srbijom što je u interesu građana

Saradnja u oblasti platnog prometa je nešto što treba urgentno rješavati jer time smanjujemo troškove za građane i privredne subjekte, kazao je ministar

Ministra finansija Aleksandra Damjanovića gostovao je na televiziji Kurir, tokom radne poisjete Beogradu.

Ministar Damjanović sa saradnicima u službenoj posjeti Beogradu

On je poručio da je Srbija jnačajno uvećala prihode od igara na sreću, pa će u skladu sa iskustvom susjeda i Crna Gora pokušati da unaprijedi ovu oblast.

-Saradnja u oblasti platnog prometa je nešto što treba urgentno rješavati jer time smanjujemo troškove za građane i privredne subjekte. Ova Vlada je resetovala odnose sa Srbijom što je u najboljem interesu najvećeg dijela građana Crne Gore i Srbije. Razgovaraće se o zajedničkim infrastrukturnim projektima, robnoj razmjeni i energetici. Autoput je prioritet kada su u pitanju infrastrukturni projekti.S obzirom da je u Crnoj Gori od skoro uvedena fiskalizacija, razmijenićemo iskustva o inovativnijim tehnikama za bolju naplatu prihoda- kazao je između ostalog Damjanović.

Kako su saopštili iz Ministarstva, on je naveo da Pošta Crne Gore bi u nekom trenutku trebala da preraste u Poštansku štedionicu.”

Možemo značajno unaprijediti procedure prelaska granice-poručio je ministar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 19:11