Er Montenegro / - ER MONTENEGRO
19/07/2024 u 15:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Zbog sajber napada, putnici Er Montenegro mogu besplatno izvršiti promjenu datuma putovanja

Uslijed sajber napada koji su zadesili biznise širom svijeta, uključujući neke aerodrome ka kojima saobraća naša kompanija, Er Montenegro (Air Montenegro) putnicima na čije letove pomenute okolnosti utiču daje mogućnost besplatne promjene datuma putovanja, saopštili su iz državne avio-kompanije.

- Danas u toku dana su na više servera širom svijeta zabilježeni sajber napadi, koji su uzrokovali blokade u radu sajtova avio-kompanija i aerodroma, te poremećaj avio-saobraćaja. Svjesni smo da novonastala situacija i nepredviđene okolnosti na koje kompanija, kao ni putnici ne mogu uticati mogu dovesti do kašnjenja putnika na naše letove - naveli su iz avio-kompanije.

Kako su istakli, zbog nepredviđene situacije, a u cilju dodatne brige o našim putnicima Er Montenegro tranzitnim putnicima sa letova drugih avio-kompanija i putnicima koji su zbog zagušenja ček–ina, ili pasoške kontrole, danas zakasnili na let daje mogućnost promjene datuma putovanja u okviru narednih sedam dana, a u skladu sa dostupnošću mijesta.

- Za promjenu datuma putovanja putnici se mogu obratiti turističkoj agenciji ili na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., u slučaju kupovine karte putem našeg veb sajta.

Potpuni haos u svijetu: Paralisane institucije, otkazuju se letovi

Napominjemo da zbog novonastale situacije i globalnih okolnosti koje su van naše kontrole, može doći do odstupanja od planiranog reda letenja kompanije, zbog čega se unaprijed izvinjavamo našim putnicima - navode iz Er Montenegra.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. septembar 2024 19:45