Зоран Ђуришић / -Влада ЦГ
16/06/2022 u 21:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Зорану Ђуришићу од Дритана Абазовића консултантски уговор на пола године

Монтенегроерлајнз је 2013. године имао осам својих авиона, да би 2020. имала један, а нова Управа компаније је против Ђуришића поднијела више кривичних пријава

Бившем директору Монтенегро ерлајнса Зорану Ђуришићу премијер Дритан Абазовић је дао уговор о дјелу на пола године и он ће у том периоду бити његов савјетник - консултант експерт за ваздушни саобраћај, незванично је потврђено порталу Дана у Влади Црне Горе.

Према том уговору Ђуришић, који је оснивач првог црногорског авио - превозника Монтенегроерлајнза, ће вршити експертизе и давати рјешења  када је у питању пословање новог авиопревозника “ТоМонтенегро”, рјешавање односа с “Монтенегро ерлајнсом” у стечају, Аеродромима и цивилним ваздухопловним властима.

Ђуришић који је скоро 20 година управљао Монтенегроерлајзом, све док га је смијенила Влада 2013. одговараће за свој рад само премијеру Дритану Абазовићу.

Подсјетимо, Монтенегроерлајнз  је 2013. године имао осам својих авиона, да би 2020. имала један, а нова Управа компаније је против Ђуришића поднијела више кривичних пријава, а све су одбачене након десет година истрага.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 14:57