/ - Фото: Портал Дан, илустрација
18/11/2021 u 13:49 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Удар на криминал: Ухапшени сарадници шкаљараца, планирали извршење тешких кривичних дјела?

Према сумњама истраге, ухапшени се доводе у везу са криминалном групом Емила Тузовића, која сарађује са шкаљарским кланом.

Црногорска полиција спровела је још једну акцију у борби против организованог криминала и том приликом ухапшене су двије сообе, потврђено је за портал Дан. Ова акција је наставак активности у којима је ухапшен Јован Мрваљевић kоjи се сумњичи за повезаност са планирањем напада на Слободана Кашћелана.

Мрваљевић ухапшен пред капијом затвора: Планирали ликвидацију Кашћелана?

Према сумњама истраге, ухапшени се доводе у везу са криминалном групом Емила Тузовића, која сарађује са шкаљарским кланом.

(ВИДЕО) Атентатори на Звицера пред судом-оптужница враћена на дораду: Руком покрили камеру, тражили да их новинари не сликају

Према незваничним сазнањима портала Дан, и о овој акцији биће ријеч на сјутрашњој прес конференцији Специјалног државног тужилаштва и Управе полиције.

(ФОТО) Монструозне поруке Ђукића и чланова клана: Разнијећу тужиоца у 100 комада, судију успавати шипком по глави

Подсјећамо, група Емила Тузовића и Стефана Ђукића, означена је као барски огранак шкаљарског клана. Ова група је поред покушаја убиства Радоја Звицера у Украјини, осумњичена  за планирње убиства главног специјалног државног тужиоца Миливоја Kатнића, Саше Чађеновића, судије Биљане Ускоковић, бившег службеника УП Зорана Лазовића, давао је криминалној организацији прецизна упутства порукама. 

(ВИДЕО) Атентатори на Звицера пред судом-оптужница враћена на дораду: Руком покрили камеру, тражили да их новинари не сликају

Надлежни органи и полиција настављају спровођење акција у циљу борбе против организованог криминала и спријечавања планирања и извршења тешких кривичних дјела.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:33